Politiikka ja Toiminta

Ajankohtaista

Keskustan puoluesihteeriksi hakeva Antti Siika-aho on Tuusulan Keskustan haastateltavana Sahankulman M.Cafe kahvilassa keskiviikkona 13.9. klo 18.
Toimivat lähipalvelut ovat jokaisen yksilön oikeus asuinpaikasta tai postinumerosta riippumatta.
Tiistaina 21.3.2023 klo 18.00 - 20.00 Hyökkälän koulun auditoriossa, Hyrylässä.
Keskiviikkona 8.3.2023 klo 18.00 - 20.00 Kellokosken KellotuvallA (os. Koulutie 20, Kellokoski).
Kokousuutinen (27.10.2022)
Keskustan Tuusulan kunnallisjärjestö ry piti syyskokouksensa 27.10. Tuusulan Energialla.
Kunnan palvelukeskushanke on kallis ja pitkäaikainen hanke. Seuraamme hankkeen edistymistä lievästi huolestuneena kustannusten tiimoilta. Liitteissä ei ole hankesopimusta kunnan osan toteutuksesta. Samoin liitteistä puuttuu liite 2, jossa olisi näkyvissä mitkä vuokravastuut eri osapuolille olisi tulossa.
Keskustan ryhmä on huolissaan siitä, että luonnonsuojeluun ja metsätalouteen liittyvät termistöt sekoittuvat.
Pääkirjoitus Antti Kaikkosen luotettava olemus on noussut suorastaan yhdeksi suomalaisten tunteman turvallisuuden symboliksi, tietysti yhdessä presidentti Sauli Niinistön ja muun valtiojohdon kanssa.
Meidän kaikkien valinnat ja toimet ratkaisevat, millainen Uusimaa on vuonna 2030. Maakunnan tavoitetilaa kiteyttävän Uusimaa-ohjelman teemoihin syvennytään kiertueella, jonka aikana järjestetään Itä-Uudenmaan, pääkaupunkiseudun, KUUMA-kuntien sekä Länsi-Uudenmaan tapahtumat. Kiertueen tapahtumien tarkka ohjelma on nyt julkaistu.
Sote-uudistukseen liittyvää keskustelua on hallinnut terveyspalvelujen saatavuus; miten nopeasti pääsee lääkäriin ja miten kaukana on terveysasema. Todella tärkeitä asioita,  mutta näiden asioiden kuntoon laittamiseksi ei tarvittaisi näin isoa uudistusta ja kokonaan uutta demokratian tasoa.
RSS ATOM