Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

Pohjois -Tuusulan paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset syksyllä v. 2020

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

 

Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle.

Seuraava hallituksen kokous on 29.1.2020 klo 18.00 Kellotuvalla yläkerran neuvottelutilassa,  Koulutie 20, Kellokoski. Tarkastetaan toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta -2019. Esitetään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle -2020.

YLEISKOKOUS PIDETÄÄN 19.3.2020 KLO 18.00 Jokela kirjaston lukusalissa.  Käsitellään em. sääntömääräiset asiat. Valitaan paikallisyhdistyksen hallitus kaudelle 2020-2021 seuraavaan yleiskokoukseen asti. Valitaan kaikki tarvittavat ehdokkaat puolue-elimiin ja avoinna oleviin  luottamustehtäviin.

 

 

 

Tervetuloa Tuusulan Keskustan Pohjoisen paikallisyhdistyksen sivuille!

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

Paikallisyhdistyksen syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle -2019:

Puheenjohtaja       Salme Nepponen             salme.nepponen@gmail.com  puh: 0400 689915

Varapuh.joht.         Martti Väyrynen

Sihteeri                   Kaisu Räisänen

Muut jäsenet :        Ari Nyman , Veikko Kernen, Marjut Kylliäinen, Kirsi Viitanen ja Maritta Mitronen, joka toimii myös paikallisyhdistyksen rahastonhoitajana.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Heikkilä, varalle Paavo Tirronen.

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön johtokuntaan nimettiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen. Heidän varalleen Maritta Mitronen ja Marjut Kylliäinen.

Keskustan Pohjois-Tuusulan py:n hallitus nimesi kokouksessaan 10.10.2019 ehdokkaansa seuraavaan Keskustan Tuusulan KJ:n hallitukseen kaudelle -2020 seuraavasti: Martti Väyrynen, Maritta Mitronen, Marjut Kylliäinen ja Salme Nepponen. Heidän varalleen Veikko Kernen ja Ari Nyman. (Yksi edustaja jokaista alkavaa kymmentä jäsentä kohti). Pohjois-Tuusulan py:llä on 37 jäsentä. 

Uusien sääntöjen mukaisesti, seuraava hallituksen kokous on 29.1.2020 ja yleiskokous pidetään 19.3.2020. Yksi yleiskokous/kalenterivuosi.

Uudenmaan Piirin kokouksiin valittiin Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen.

Salme Nepponen on aiemmin valittu Piirihallituksen jäseneksi vuodelle 2019.

Syyskokouksessa -2018 evästettiin luottamushenkilöitä  1. kannattamaan Joka-Teatterille omaa tonttia, jonne voidaan keskittää aktiivista teatteritoimintaa. Teatterilla on oma katsomo-rakennelma.

2. Notkopuisto Jokelassa on loistava perheiden yhteinen liikunta"olohuone", mutta sinne esitetään vielä kuntoportaita.Portaita ei paikalle saada täysimittaisina, mutta lyhyempikin porraskävely (-astelu) tehostaa kuntoilua. Toivomme kaikkien luottamushenkilöryhmien lähtevän joukolla mukaan yhteiseen terveyttä ja hyvää mieltä lisäävään esitykseen.  

3. Kunnan vikkelä velkaantuminen ei ennusta hyvää etenkään tuleville sukupolville. Paikallisyhdistys on erittäin huolissaan velan oton vauhdista.