Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

Tervetuloa Tuusulan Keskustan Pohjoisen paikallisyhdistyksen sivuille!

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

Paikallisyhdistyksen syyskokouksessa valittiin johtokunta vuodelle -2019:

Puheenjohtaja       Salme Nepponen             salme.nepponen@gmail.com  puh: 0400 689915

Varapuh.joht.         Martti Väyrynen

Sihteeri                   Kaisu Räisänen

Muut jäsenet :        Ari Nyman , Veikko Kernen, Marjut Kylliäinen, Kirsi Viitanen ja Maritta Mitronen, joka toimii myös paikallisyhdistyksen rahastonhoitajana.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Heikkilä, varalle Paavo Tirronen.

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön johtokuntaan nimettiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen. Heidän varalleen Maritta Mitronen ja Marjut Kylliäinen.

Uudenmaan Piirin kokouksiin valittiin Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen.

Salme Nepponen on aiemmin valittu Piirihallituksen jäseneksi vuodelle 2019.

Syyskokouksessa evästettiin luottamushenkilöitä  1. kannattamaan Joka-Teatterille omaa tonttia, jonne voidaan keskittää aktiivista teatteritoimintaa. Teatterilla on oma katsomo-rakennelma.

2. Notkopuisto Jokelassa on loistava perheiden yhteinen liikunta"olohuone", mutta sinne esitetään vielä kuntoportaita.Portaita ei paikalle saada täysimittaisina, mutta lyhyempikin porraskävely (-astelu) tehostaa kuntoilua. Toivomme kaikkien luottamushenkilöryhmien lähtevän joukolla mukaan yhteiseen terveyttä ja hyvää mieltä lisäävään esitykseen.  

3. Kunnan vikkelä velkaantuminen ei ennusta hyvää etenkään tuleville sukupolville. Paikallisyhdistys on erittäin huolissaan velan oton vauhdista.