Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. Keski-Uusimaa -lehden yhdistyksille tarkoitettua ilmaista ilmoituspalstaa käytetään myös.

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

 

 

 

Tervetuloa Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

Aluevaaleissa ratkaistiin meille kaikille tärkeiden asioiden päätöksentekijöistä aluevaltuustossa. Raha ei saa olla ainoa vaikuttava tekijä, kun pienten terveysasemien tulevaisuutta ratkotaan. Hyvinvointia ratkaisevat elämän laatu ja tarvitsemamme palvelut. Palveluiden sijainnin ja sisältöjen tulee vastata kunkin seutukunnan tarpeisiin, siis ihmisten tarpeisiin!  Vaadimme pientenkin sosiaali- ja terveysasemien palveluiden säilyttämistä ja tarvittaessa palvelusisältöjen tarkastelua synergioita etsien pienten kesken. Palo- ja pelastustoimen tulee jatkossakin olla tukena ja arjen turvanamme, lähellä meitä!

Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n ehdokkaiden saama äänimäärä aluevaaleissa oli 385 Tuusulan Keskustan äänipotti oli 1256 ääntä.

 

Paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa 16.3.22  valittiin yhdistykselle hallitus 17.3.22  - alkaen: 

Vuosikokouksessa valitun hallituksen toimikausi jatkuu puolueen sääntöjen mukaan max. 31.5.2023 asti.

Puheenjohtaja       Martti Väyrynen           nmvayrynen@gmail.com

Varapuh.joht.         Salme Nepponen         salme.nepponen@gmail.com       

Sihteeri                  Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :        Esa Heikkilä, Anitta Mäkikangas, Ari Nyman, Tuula Pihlaja ja Sanna Takala.

Rahastonhoitajana aloittaa Marika Hiltunen Jokelasta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Johanna Olli, varalle Sami Mantela

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön hallitukseen ja kokouksiin äänivaltaisina vuodelle 2022 vahvistettiin valinnat; Salme Nepponen, Marjut Kylliäinen, Maritta Mitronen ja Sanna Takala. Varalle Esa Heikkilä ja Johanna Olli. 

Uudenmaan Piirin kokouksiin jatkamaan valittiin Martti Väyrynen ja Salme Nepponen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Lappeenrannan puoluekokoukseen valittiin virallisena edustajana Salme Nepponen, varalle Sanna Takala.

Salme Nepponen on Piirihallituksen varajäsen -v. 2022, ja Puoluevaltuuston 3. varajäsen ad 6/2022.