Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. Keski-Uusimaa -lehden yhdistyksille tarkoitettua ilmaista ilmoituspalstaa käytetään myös.

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

KUNTAVAALIT 13.06.2021 Ennakkoäänestys 26.5. - 8.6.2021

Pohjois-Tuusulan py:n jäsenet ovat aktiivisesti mukana kuntavaaleissa. Ehdokkaaksi jäsenistämme ovat lupautuneet: Ari Nyman ja Maritta Mitronen Kellokoskelta, Marjut Kylliäinen ja Martti Väyrynen Nuppulinnasta.Salme Nepponen ja Juha Partanen Jokelasta, Erja Sarenius-Salmenkivi Jäniksenlinna, Sanna Takala Vanhakylä,  Mirka Kovalainen ja Pirjo Yökangas Hyrylä.

 

Paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa 27.4.21  valittiin yhdistykselle hallitus 1.6.2021 - alkaen: 

Vuosikokouksessa valitun hallituksen toimikausi jatkuu puolueen sääntöjen mukaan max. 31.5.2022 asti.

Puheenjohtaja       Martti Väyrynen           nmvayrynen@gmail.com

Varapuh.joht.         Salme Nepponen         salme.nepponen@gmail.com       

Sihteeri                  Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :        Ari Nyman , Paavo Tirronen ja  Maritta Mitronen, joka toimii myös paikallisyhdistyksen rahastonhoitajana.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Heikkilä, varalle Veikko Kernen

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön hallitukseen ja kokouksiin äänivaltaisina vuodelle 2021 vahvistettiin valinnat; Martti Väyrynen, Salme Nepponen, Marjut Kylliäinen ja Maritta Mitronen. Varalle Esa Heikkilä ja Paavo Tirronen.  ( Yksi varsinainen jokaista alkavaa 10 jäsentä kohti / py:llä on 39 jäsentä).

Uudenmaan Piirin kokouksiin jatkamaan valittiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Salme Nepponen on Piirihallituksen jäsen -v. 2021, ja Puoluevaltuuston 3. varajäsen.