Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. Keski-Uusimaa -lehden yhdistyksille tarkoitettua ilmaista ilmoituspalstaa käytetään myös.

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

 

 

 

Tervetuloa Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

 

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS kokoontui  31.5.2023 KLO 18.00 KELLOKOSKELLA.

 

Vuosikokouksessa valitun hallituksen toimikausi jatkuu puolueen sääntöjen mukaan max. 31.5.2024 asti.

Puheenjohtaja       Salme Nepponen         salme.nepponen@gmail.com 

Varapuheenjohtaja  Martti Väyrynen           nmvayrynen@gmail.com    

Sihteeri                  Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :        Esa Heikkilä,Tuula Pihlaja ja Sanna Takala.

Anitta Mäkikangas ilmoitti eroavansa hallituksen jäsenyydestä 1.10.2023 alk. asuinpaikan vaihduttua.

Rahastonhoitajana jatkaa Marika Hiltunen Jokelasta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Sami Mantela, varalle Johanna Olli

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön hallitukseen ja kokouksiin äänivaltaisina yleiskokouksiin vuodelle 2023 vahvistettiin valinnat; Salme Nepponen, Marjut Kylliäinen, Maritta Mitronen ja Sanna Takala. Varalle Esa Heikkilä ja Johanna Olli. 

Uudenmaan Piirin yleiskokouksiin valittiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Puoluekokoukseen valittiin virallisena edustajana Salme Nepponen, varalle Sanna Takala.

Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksellä on jäsenlistallaan n. 43 - 44  jäsentä. Jäsenmäärä vaihtelee jonkin verran  jäsenten elämäntilanteiden mukanaan tuomien muutosten takia. Sääntöjen mukaan tällä yhdistyksellä vain yhdistyksen puheenjohtajalla on käytössään ajantasaiset tiedot jäsenistöstä. Jäsensihteeriä ei ole ollut tarvetta valita.

Jäseniin pidetään yhteyttä jäsenkirjeillä. Kaikki yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia. Ajankohdista ilmoitetaan sähköposteilla, tällä nettisivulla ja puhelimitse.

OTAMME ILOLLA JA REIPPAASTI VASTAAN UUSIA JÄSENIÄ, TUOREITA IDEOITA TOIMINTAAN !

TERVETULOA ROHKEASTI MUKAAN ! Otapa yhteyttä!