Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. Keski-Uusimaa -lehden yhdistyksille tarkoitettua ilmaista ilmoituspalstaa käytetään myös.

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

Korona-viruksen takia keväällä -2020 ei ole py:n hallituksen kokouksia. Muu tarvittava yhteydenpito hallituksen kesken hoidetaan sähköisten kanavien avulla.

Hallitus kokoontuu kesätauon jälkeen. Aikataulu selviää myöhemmin.

 

 

 

 

Tervetuloa Tuusulan Keskustan Pohjoisen paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

Paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa valittiin johtokunta 20.3.2020 - kevät 2021 väliselle ajalle:

Puheenjohtaja       Salme Nepponen             salme.nepponen@gmail.com  puh: 0400 689915

Varapuh.joht.         Martti Väyrynen

Sihteeri                  Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :        Ari Nyman , Paavo Tirronen, Kirsi Viitanen, Pinja Haapasalo ja Maritta Mitronen, joka toimii myös paikallisyhdistyksen rahastonhoitajana.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Heikkilä, varalle Veikko Kernen

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön hallitukseen ja kokouksiin äänivaltaisina vuodelle 2020 vahvistettiin valinnat; Salme Nepponen, Martti Väyrynen, Marjut Kylliäinen ja Maritta Mitronen. Varalle Ari Nyman, Veikko Kernen ja Esa Heikkilä. ( Yksi varsinainen jokaista alkavaa 10 jäsentä kohti / py:llä on 36 jäsentä).

Uudenmaan Piirin kokouksiin valittiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Salme Nepponen on aiemmin valittu Piirihallituksen jäseneksi vuodelle 2020.