Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. 

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

 

 

 

Tervetuloa Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

 

YHDISTYKSEN SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN VUOSIKOKOUS kokoontui 11.4.2024  KELLOKOSKELLA

 

Vuosikokouksessa valitun hallituksen toimikausi jatkuu puolueen sääntöjen mukaan max. 31.5.2025 asti.

Puheenjohtaja         Salme Nepponen         salme.nepponen@gmail.com 

Varapuheenjohtaja  Martti Väyrynen           nmvayrynen@gmail.com    

Sihteeri                    Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :          Esa Heikkilä,Tuula Pihlaja, Maritta Mitronen ja Erja Sarenius-Salmenkivi

Rahastonhoitajana jatkaa Marika Hiltunen Jokelasta.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Sami Mantela, varalle Leena Väyrynen

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön yleiskokouksiin vuodelle 2024 vahvistettiin virallisten edustajien valinnat; Salme Nepponen, Marjut Kylliäinen, Maritta Mitronen ja Sanna Takala. Varalle Esa Heikkilä ja Tuula Pihlaja.

Uudenmaan Piirin yleiskokouksiin valittiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Puoluekokoukseen valittiin virallisena edustajana Salme Nepponen, varalle Martti Väyrynen.

Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksellä on jäsenlistallaan 37 jäsentä. Jäsenmäärä vaihtelee jonkin verran  jäsenten elämäntilanteiden muutosten takia. Sääntöjen mukaan tällä yhdistyksellä vain yhdistyksen puheenjohtajalla on käytössään ajantasaiset tiedot jäsenistöstä. Jäsensihteeriä ei ole ollut tarvetta valita.

Jäseniin pidetään yhteyttä jäsenkirjeillä. Kaikki yhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia. Ajankohdista ilmoitetaan sähköposteilla, tällä nettisivulla ja puhelimitse.

OTAMME ILOLLA JA REIPPAASTI VASTAAN UUSIA JÄSENIÄ, TUOREITA IDEOITA TOIMINTAAN !

TERVETULOA ROHKEASTI MUKAAN ! Otapa yhteyttä!