Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry

TERVETULOA JEK:n (Jokelan Eränkävijät) majalle (Uudenkyläntie 263, Hyvinkää) paikallisyhdistyksen jäseniltaan tiistaina 12.10.21 klo 18.00 alk. Vietämme iltaa kahvitellen ja keskustellen ajankohtaisista poliittisista asioista/teemoista.

Mikäli ministerikiireet eivät täytä kalenteria, niin mahdollisesti kuulemme illan aikana myös puolustusministeri Antti Kaikkosen ajankohtaiskattauksen.

 

Majalla mahdollisuus saunomiseen, ota omat saunakamppeet ja saunajuomat mukaan!

JEK:n maja on Jokelasta Ridasjärvelle päin n. 6 km. Jokelasta käsin vasemmalla puolella tietä, tienhaarassa kyltti "JEK". Tarjoilujen takia pyydämme ilmoittatumaan ennakkoon pj Martti Väyryselle puh: 050 5578217 tai nmvayrynen@gmail.com

 

TAPAAMISIIN MAJALLA!!

 

 

Paikallisyhdistyksen johtokunta on nyt hallitus! Uudet säännöt tulivat voimaan välittömästi vuosikokouksen -2019 jälkeen.

Paikallisyhdistyksellä on sääntöjen määräämä yksi yleiskokous vuodessa (= vuosikokous). Kokous toteutuu tammi-toukokuu välisenä aikana. Yleiskokouksesta ilmoitetaan ensisijaisesti Suomenmaan järjestöpalstalla, tällä nettisivulla ja sähköpostitse jäsenille sääntöjen mukaisesti. Keski-Uusimaa -lehden yhdistyksille tarkoitettua ilmaista ilmoituspalstaa käytetään myös.

Paikallisyhdistyksen hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille keskustalaisille luottamushenkilöille ja jäsenistölle. Puheenjohtajisto kutsuu hallituksen koolle. Niistä kokouksista ilmoitetaan sähköposteilla ja tällä nettikanavalla.

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistyksen sivuille!

Paikallisyhdistyksen Y -tunnus on 3039268-2

Yhdistys noudattaa Suomen Keskusta r.p:n mallisääntö 1, jonka mukaan järjestetään min. yksi yleiskokous kevätkaudella (vuosikokous). Tilikausi noudattaa kalenterivuotta.

Keskustan Pohjois-Tuusulan paikallisyhdistys ry:n tavoitteena on huolehtia Kellokosken, Linjamäen, Nuppulinnan , Vanhakylän ja Jokelan alueiden asioiden eteenpäin viemisestä kunnallisessa päätöksenteossa.

TULE MUKAAN EHDOKKAAKSEMME KESKI-UUDENMAAN HYVINVOINTIALUEEN VAALEIHIN! Ota yhteyttä paikallisyhdistyksen hallituksen jäseniin, olemme kuulolla!

Tulevissa vaaleissa ratkaistaan meille kaikille tärkeiden asioiden päätöksentekijöistä aluevaltuustossa. Raha ei saa olla ainoa vaikuttava tekijä, kun pienten terveysasemien tulevaisuutta ratkotaan. Hyvinvointia ratkaisevat elämän laatu ja tarvitsemamme palvelut. Palveluiden sijainnin ja sisältöjen tulee vastata kunkin seutukunnan tarpeisiin, siis ihmisten tarpeisiin!  Vaadimme pientenkin sosiaali- ja terveysasemien palveluiden säilyttämistä ja tarvittaessa palvelusisältöjen tarkastelua synergioita etsien pienten kesken. Palo- ja pelastustoimen tulee jatkossakin olla tukena ja arjen turvanamme, lähellä meitä!

 

Paikallisyhdistyksen vuosikokouksessa 27.4.21  valittiin yhdistykselle hallitus 1.6.2021 - alkaen: 

Vuosikokouksessa valitun hallituksen toimikausi jatkuu puolueen sääntöjen mukaan max. 31.5.2022 asti.

Puheenjohtaja       Martti Väyrynen           nmvayrynen@gmail.com

Varapuh.joht.         Salme Nepponen         salme.nepponen@gmail.com       

Sihteeri                  Marjut Kylliäinen

Muut jäsenet :        Ari Nyman , Paavo Tirronen ja  Maritta Mitronen, joka toimii myös paikallisyhdistyksen rahastonhoitajana.

Toiminnantarkastajaksi valittiin Esa Heikkilä, varalle Veikko Kernen

Keskustan Tuusulan Kunnallisjärjestön hallitukseen ja kokouksiin äänivaltaisina vuodelle 2021 vahvistettiin valinnat; Martti Väyrynen, Salme Nepponen, Marjut Kylliäinen ja Maritta Mitronen. Varalle Esa Heikkilä ja Paavo Tirronen.  ( Yksi varsinainen jokaista alkavaa 10 jäsentä kohti / py:llä on 39 jäsentä).

Uudenmaan Piirin kokouksiin jatkamaan valittiin Salme Nepponen ja Martti Väyrynen, varalle Marjut Kylliänen ja Esa Heikkilä.

Salme Nepponen on Piirihallituksen jäsen -v. 2021, ja Puoluevaltuuston 3. varajäsen.