Nuoren Keskustan Liiton Tuusulan osasto ry

Keskustanuoret

Kasvattaa vaikuttamaan
Keskustanuoret on Suomen vaikuttavin nuorisojärjestö ja vahva muutosvoima, jossa jäsenellä on lupa omaan ääneen sekä mahdollisuus kasvaa erilaisuutta ja luontoa kunnioittavaksi ihmiseksi. Keskustanuoriin on helppo tulla omana itsenään. Keskustanuoret ovat monipuolisesti sivistynyt joukko, joka osaa nauraa – ennen kaikkea itselleen.

Kehittää kotiseutua
Keskustanuoret pyrkivät voimakkaasti edistämään alueellista tasavertaisuutta ja nostamaan esiin kotiseutujen tärkeyttä ihmisyydelle - kotiseudun sijainnista riippumatta.

Antaa olla oma itsesi
Keskustanuoret näkevät moniäänisyydessä rikkautta. Keskustanuoret toivottavat erilaisuuden tervetulleeksi ja hyväksyvät kaikki tulijat sellaisena kuin he ovat.

Kannustaa kunnon kansalaisuuteen
Keskustanuoret kannustavat ja kasvattavat nuoria aikuisuuteen, jossa otetaan vastuu omasta ja muiden hyvinvoinnista. Asiat ratkaistaan rakentavalla keskustelulla ja sovittelulla, erilaisuutta arvostaen.

Ylläpitää luontosuhdetta
Keskustanuorille on tärkeää ylläpitää aitoa ja läheistä suhdetta luontoon. Keskustanuoret ajavat voimakkaasti luonnon vastuullista ja kestävällä pohjalla olevaa hyödyntämistä.

Tutustu ympäri Suomen toimiviin Keskustanuoriin piirien sivuilla.

Keskustanuorten periaateohjelma
 

 

 

 

 

Haluatko mukaan toimintaan? Onko sinulla kysyttävää tai kerrottavaa? Ota yhteyttä!