Tervetuloa!

Ajankohtaista

Tiistaina 21.3.2023 klo 18.00 - 20.00 Hyökkälän koulun auditoriossa, Hyrylässä.
Keskiviikkona 8.3.2023 klo 18.00 - 20.00 Kellokosken KellotuvallA (os. Koulutie 20, Kellokoski).
Kokousuutinen (27.10.2022)
Keskustan Tuusulan kunnallisjärjestö ry piti syyskokouksensa 27.10. Tuusulan Energialla.
Kunnan palvelukeskushanke on kallis ja pitkäaikainen hanke. Seuraamme hankkeen edistymistä lievästi huolestuneena kustannusten tiimoilta. Liitteissä ei ole hankesopimusta kunnan osan toteutuksesta. Samoin liitteistä puuttuu liite 2, jossa olisi näkyvissä mitkä vuokravastuut eri osapuolille olisi tulossa.
Keskustan ryhmä on huolissaan siitä, että luonnonsuojeluun ja metsätalouteen liittyvät termistöt sekoittuvat.
Pääkirjoitus Antti Kaikkosen luotettava olemus on noussut suorastaan yhdeksi suomalaisten tunteman turvallisuuden symboliksi, tietysti yhdessä presidentti Sauli Niinistön ja muun valtiojohdon kanssa.
Meidän kaikkien valinnat ja toimet ratkaisevat, millainen Uusimaa on vuonna 2030. Maakunnan tavoitetilaa kiteyttävän Uusimaa-ohjelman teemoihin syvennytään kiertueella, jonka aikana järjestetään Itä-Uudenmaan, pääkaupunkiseudun, KUUMA-kuntien sekä Länsi-Uudenmaan tapahtumat. Kiertueen tapahtumien tarkka ohjelma on nyt julkaistu.
Sote-uudistukseen liittyvää keskustelua on hallinnut terveyspalvelujen saatavuus; miten nopeasti pääsee lääkäriin ja miten kaukana on terveysasema. Todella tärkeitä asioita,  mutta näiden asioiden kuntoon laittamiseksi ei tarvittaisi näin isoa uudistusta ja kokonaan uutta demokratian tasoa.
Kysyjä Keski-Uusimaassa 24.11. kysyi minulta, mitä varten äänestin tyhjää 18.11. pidetyssä KeuSoten kuntayhtymän valtuuston kokouksessa liittyen Hyrylän vuodeosaston lakkautukseen. Valtuustossa käsiteltiin KeuSoten palveluverkkoa. Tuusulalainen KeuSote -valtuutettu Aarno Järvinen teki muutosesityksen liittyen Hyrylän akuuttiosaston vuodeosaston lakkautukseen. Esitys sisälsi kahden vuoden jatkoajan Hyrylän vuodeosastolle. Vuodeosaston toiminnasta kuitenkin todetaan, ettei sen tehtävä ole olla hoitoyksikkö.
Tuusulan Keskustan kunnallisjärjestö ry:n syyskokous 27.10.2021
RSS ATOM