Päivi Tikka 174

Päivi Tikka

Hei !

Tässä 55-vuotias touhu pakkaus Riihikalliosta. Poikani Miika (25) asuu Keravan Saviolla ja opiskelee Järvenpäässä. Perheeseeni kuuluu Koira (Blondi, mixed breed  5,5 v ja poikani Scottish fold kissa)

Palvelualalla olen työskennellyt 40-vuotta. (mm. Yrittäjä, Ravintolapäällikkö, Keittiömestari, Taksinkuljettaja) Olen opiskellut myös kasvatustieteitä ja Hallintotieteitä, EU-, Valtio- ja Kuntapolitiikka osion. Kesällä 2014 perustin Hyrylän Konttikirppis tapahtuman jota vedän kesäisin joka toinen sunnuntai KodinTerran parkkipaikalla. Tapahtuma on ilmainen, joten ollut todella suosittu. Kävijöitä pitkin Etelä-Suomea aina Turusta, Porvooseen ja Lahdesta, Helsinkiin.

Yhteisten asioiden hoidon ja vaikuttamisen aloitin jo edellisessä elämässäni Lappeenrannassa. Toimin Kauppiasyhdistyksen rahaston hoitajana, suuren taloyhtiön puheenjohtajana ja suojelupäällikkönä vuosina 1990-2005. Muutettuani Pääkaupunkiseudulle 1.1.2006 Vantaalle aloin kiinnostua enemmän politiikasta. Vapaa-ajan lautakunnan ja Aluetoimikunnan pestejä hoidin Vantaalla vaalien 2012 jälkeen. Kuuluin Uudenmaan Piirihallituksen varaj. Uudenmaan PerusNaisten hallituksen varaj. Uudenmaan PerusNaisten tapahtumatoimikunnan Pj. vuosina 2012-2014. Tuusulan Rakennuslautakunnan, Kiertokapulan Hallintoneuvoston ja Tarkastuslautakunnan Varaj. joidan vielä edelleenkin.

Tuusula on kaunis ja viihtyisä Kunta asua, mutta päivittäistarpeiden palvelut kehnolla mallilla. Julkisenliikenne yhteys ei  toimi ja kehitys polkee paikallaan. Tähän kaikkeen kaipaamme edistystä ja käynnistämistä. Yhdessä onnistumme saamaan Tuusulasta vieläkin paremman paikan asua ja elää. Pedanttina ja työnarkomaanina haluan vaikuttaa, parantaa ja kehittää kuntaamme kestävään ja toimivaan kehitykseen tulevaisuudessa.

https://www.facebook.com/paivi.tikka

woodpeckers.service@hotmail.fi