Kirsi Viitanen 177

Kirsi Viitanen

Olen Kirsi Viitanen, 48 v, Tuusulan Jokelasta.

 

Olen asunut Jokelassa vuodesta 1985, löysin täältä itselleni miehen ja perustimme perheen. Meillä on neliapila eli neljä ihanaa tytärtä, joista kolme on jo muuttanut oman elämänsä alkutaipaleille. Kotona kanssamme asuu 14-vuotias kuopuksemme. Koulutukseltani olen lastentarhanopettaja ja toimin tällä hetkellä päiväkodin johtajana. Lapset ja lapsiperheet ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Lapset oppivat uusia asioita päivittäin ja siinä on mielestäni taikaa. Ilo ja riemu siitä, että on oppinut jotain uutta, on läsnä joka hetkessä. Meillä aikuisilla on paljon opittavaa lapsilta. Uskon elinikäiseen oppimiseen ja olen itse elänyt tuon opin mukaan. Olen työn ohella opiskellut paljon monenlaista. Viimeisimpänä olen suorittanut kasvatustieteen (yleinen- ja aikuiskasvatustiede) opinnoista perus- ja aineopinnot sekä sivuaineena draamakasvatuksen perusopinnot. Lisäksi aloitimme mieheni kanssa espanjan kielen opiskelun viime syksynä.

 

Elämäni tärkein harrastus on ollut lapsesta asti teatteri. On hienoa, kun on saanut toteuttaa omaa unelmansa ja löytänyt samanhenkisiä ihmisiä rinnalleen. Teatteriperhe on toinen perheeni. Olemme sisareni kanssa perustaneet Jokelaan oman teatteriyhdistyksen ja toiminnassamme on mukana noin 80 henkilöä lapsista aikuisiin. Muita harrastuksiani ovat käsityöt, aina kun siihen on aikaa, ja karavaanimatkailu sekä matkailu muutenkin.

 

Olen ollut Tuusulan politiikassa ja Tuusulan Keskustassa mukana kahdeksan vuotta. Lähdin mukaan luettuani Keskustan arvomaailmaa, ja se kolahti minuun ensisilmäyksellä. Ensimmäiset neljä vuotta olin Tuusulan valtuuston keskiryhmän ensimmäinen varajäsen ja nämä viimeiset neljä ja puoli vuotta valtuuston jäsen sekä keskiryhmän puheenjohtaja. Kaksi ensimmäistä vuotta olin myös kunnanhallituksen jäsenenä. Lähdin mukaan kuntavaaleihin 2017, koska haluan olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Tuusulaa, ja uskon yhdessä tekemiseen yhteisten asioiden hyväksi. Vaaliteemana näissä vaaleissa minulla on “Kunta on Ihmiset”. Se koostuu seuraavista kolmesta kohdasta:

 

  1. Turvallinen ja terveellinen asuin- ja elinympäristö kaikille kuntalaisille

  2. Elinikäisen oppimisen mahdollistaminen: kasvatus ja koulutuspalvelut lähellä, kurssien järjestäminen aikuisväestölle ja vanhuksille, mahdollisuus opiskeluun työn ohella

  3. Mahdollisuus liikkumiseen ja luontoon lähellä kotia: lähiliikuntapaikkoja riittävästi ja niiden kunnossa pitäminen, uudisrakentamisen yhteydessä mietitään myös ihmisten liikkumista

 

Ajatuksiani voi lukea nettisivuilta www.kirsiviitanen.com

Minut löytää myös

Facebookista https://www.facebook.com/kviitanen

Twitteristä https://twitter.com/kirsivii

sekä Instagramista kirsi.viitanen